Mellan hägg och syren

Jag blir helt lyriskt den här tiden på året för det är så vacker ute! Jag glömmer bort men sen kommer det bara så där pang bom. Den här tiden på året mellan hägg och syren när Sverige är som vackrast. Det gör ju inte saken sämre att vi har så fantastiskt väder så att även kvällarna är sköna. Jag vet inte vad jag gillar bäst – att det är så ljusgrönt och vackert ute eller DOFTERNA! Tyvärr kan man ju inte förmedla dofter via bloggen men ni vet ju alla ni som bor här hur det doftar just nu. Det här inlägget är dock för mina svenska vänner/släktingar som bor utomlands och som jag vet kikar in här ibland – Catrin, Anna och Nina. Min kusin Tina och moster Inger. Jag vet ju att det är fint där ni bor också men vill skicka lite Sverige till er 🙂

I helgen var det ju strålande väder men på måndagen så var det lite mulet. Jag tycker oftast bilderna blir bättre då för färgerna blir liksom starkare. Nåja jag fotade ju bara med mobilen men iallafall! Så här såg min hundpromenad ut!

unnamed

unnamed (1)

Spana extra noga in denna bild på liljekonvaljerna för jag ramlade i diket för att fota dessa då Noël drog iväg med kopplet 😉

unnamed (3)

unnamed (2)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

 

 

 

||||| 6 I Like It! |||||

2 reaktion på “Mellan hägg och syren

    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Ja…. bohoooo – är så trött att jag håller på att svimma!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *