Sommardoft

Jag hade lite tid på mig i Istanbul när jag bytte plan för att flyga hem. Jag var lite sugen på en ny parfym och valde mellan Valentino Valentina Floreale och Burburry Brit.  Det var ett svårt val – till slut bestämde jag mig för Valentino då den kändes lite somrigare. Till hösten blir det Burburry Brit – jag ÄLSKAR den. Min mamma har den och varje gång hon sprayar på sig så blir jag helt lyrisk.

Men nu blev det som sagt Valentino. På Elevens hemsida så beskriver man doften så här: Doften öppnar upp med en gnistrande friskhet av bergamott som är kombinerad med de utsökta noterna av neroli som efterföljs av en harmonisk blandning av mimosa, jasmin, apelsinblomma och natthyacint. Varma och sinnliga noter av amber och patchouli avslutar den härliga buketten. Så det är inte så konstigt att jag gillar den… både hyacint och jasmin 😉

valentino

||||| 5 I Like It! |||||

En reaktion på “Sommardoft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *