The best of the best

Det här inlägget är tillägnat både Kicki Norman och mig själv. Just nu de bästa av de bästa ;-). Kicki fick nämligen utmärkelsen ”årets skönhetskribent” av Apoteket tidigare i veckan! Stort grattis till Kicki! Hon brukar själv säga att hon är väldigt krävande men som jag sa till henne häromdagen –  när jag får info om en ny produkt så brukar jag tänka ”vad kommer Kicki att fråga om jag säger så här” och på så sätt så pushar jag mig själv och lär mig mer”. Så för mig får hon gärna vara  krävande ;-). Om någon mot all förmodan inte vet vem Kicki är så driver hon bloggportalen ”Daisy Beauty” som handlar om skönhet. Hon driver även skönhetstidningen med samma namn!!! En driftig kvinna med en STOR portion humor 🙂

Kicki

När jag pratade med Kicki idag så kom vi fram till att man kan aldrig framhäva sig själv tillräckligt många gånger och därför vill jag påminna er om MITT fina pris som jag fick tidigare i år – ”bästa PR person inom skönhetsbranschen” som delades ut av några tunga namn inom just den branschen. Jag är fortfarande så stolt över detta och gör mitt bästa för att leva upp till den här utmärkelsen 🙂

tessbastapr

||||| 15 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *