Vårrenovering

Så här är det – jag kan givetvis inte köpa alla produkter som vi har i sortimentet för då skulle jag bli ruinerad och inte få plats i mitt badrum…MEN jag brukar iallafall försöka prova det mesta så jag vet vad jag pratar om. I veckan lånade jag hem två nyheter från Comfort Zone som jag kommer köpa hem sen för just nu har jag fullt med andra skrubber och kroppslotioner hemma så jag måste göra slut på dem först :).

MEN för dig som som behöver göra en liten vårrenobering och fräscha upp huden lite inför sommar och bikinisäsongen så kan jag verkligen rekommendera dessa! Jag älskar att skubben har små korn men utan att kännas menlös! Och lotionen är underbar. Den känns verkligen ”rik” och krämig!!!

20140417-154919.jpg

För att ge lite fakta om produkterna så stimulerar de fettförbränningen (nej du kommer inte att gå ner i vikt av dem haha), boostar microcirkulationen och stimulerar kollagenproduktionen!!!

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *