Chateau Kisses

Lovad ju att jag skulle berätta lite mer om de nya fina läppglansen från Pürminerals som vi lanserade i tisdags. Jag är verkligen överförtjust i dem :-). jag gillar inte läppglans som är ”klistriga” och dessa är verkligen inte det. Precis som alla Pürs läppglans så är de vårdande. De innehåller den aktiva antiage ingrediensen Resveratrol som är en antioxidant och som finns i skalet på röda druvor. Pür använder druvor från vinregionen Bordeaux. Den här ingrediensen tillför fukt och minskar de små linjerna runt munnen. Jag älskar verkligen den mjuka känslan och FÄRGERNA.

LipGlossGroup

Färgerna gör sig inte alls rättvisa på bilden här… de måste ses i verkligheten. Titta gärna in på hemsidan och kika. Jag tror att mina favoriter nu när det börjar närma sig vår och sommar är ”Foxy” och ”Spoiled”… de mörkar färgerna blir kanon till hösten.

 

||||| 10 I Like It! |||||

2 reaktion på “Chateau Kisses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *