Kors i taket

Jag är på jakt efter en ny väska. Jag har haft en brun enkel väska från Pertti Palmroth som jag har älskat (förutom ett gäng massa andra skräpväskor då också). En enkel fyrkantig med lite längre remmar. Nu är den helt utsliten så jag vill ha något annat i samma kvalité. Tyvärr så verkar de inte finnas längre. Iallafall tillverkar de inte väskor längre utan bara skor. Men jag har spanat lite på den här från Michael Kors.

Michal kors väska

Den är lite så där lagom diskret och så får man ner en dator/Ipad i den också! Tror den ligger på ca 2800 på NK. Men jag ska kika i Bahrain samt på ett outlet i Italien när jag är där i maj. De har en stor Michael Kors butik där. Kan ju vara värt att kika runt lite!

Det fina med den här är att den är öppen så man kommer åt saker lätt MEN den har även ett fack med dragkedja där man kan ha plånka, mobil och andra viktiga saker så att ingen klåfingrig människa kommer åt dem!

Michale kors insidan

||||| 19 I Like It! |||||

3 reaktion på “Kors i taket

    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Mycket bra val Anna :))). Kanske skickar dig att köpa den där borta i amerikat….mycket bättre pris :). Kramiiiiiis

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *