Vårinspo

Normalt är ju att man står och glor på NKs skyltfönster kring julen… men häromdagen när jag gick förbi så blev jag så glad i hjärtat och fick lov att dokumentera den härliga vårlika skyltningen… och det var jag inte ensam om :-). Titta här!

1

2

En liljekonvaljbrudklänning… så fint. Om jag någonsin gifter mig så vill jag bara ha liljekonvaljer i min bukett!!! Och spana in klänningarna i bakgrunden i den PERFEKTA rosa färgen!

3

4

 

||||| 11 I Like It! |||||

4 reaktion på “Vårinspo

  1. Mea

    Haha, jag var i Stockholm på möte igår och gick in på NK innan jag var tvungen att åka ut till Arlanda. Då möttes jag av en kör som sjöng julsånger i entrén och så kollade jag in vårskyltningen också. 🙂 Härligt! Shoppade dock inte så mycket – bara några påsar te nere på te- och kaffehandeln. 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *