Acadermia

Igår när när jag vaknade så var jag inte helt på topp. Kände mig ganska hängig. MEN jag tog en ipren och hoppade in i duschen och la en NYCE dyemask i håret (dark brow) och försökte piffa mig så gott det gick!

20140209-162726.jpg

Ellen hade nämligen bjudit in mig till Acadermia mässan. Här har vi Ellen som var en av de första jag mötte när jag kom ut dit!

20140209-163037.jpg

För er som inte vet så är Acadermiamässan en mässa för skönhet och anti-ageing. Kanske med lite mer betoning på botox, fillers, laser och operationer jämför med vad man skulle förvänta sig av en ”vanlig” skönhetsmässa. Men samtidigt så får vi nog se mer av det i framtiden så det blir en nautrlig del av skönhetsmässor. Hur som så var det mer ”vanlig” skönhet än vad jag hade förväntat mig och det var jättetrevligt. Det fanns massa kul att kika på. Så mycket att jag helt glömde att fota alla montrar…. Förutom en monter men det blir ett speciellt inlägg om det senare :). För den som är intresserad så fanns även massa föreläsningar där man kunde få chansen att ställa frågor till riktiga experter!!

Ellen hade dock ordnat så trevligt och fint i blogg- och presshörnan. Det i kombination med att jag kände lite hängig gjorde att jag spenderade en hel del tid där med alla roliga och trevliga tjejer. Så kul atf få hänga med dem och inte bara prata jobb!!

20140209-163533.jpg

Nu kommer jag lista några fina skönhetsbloggare så se till att öronmärka dem om ni är intresserade. Givetvis finns det många fler men dessa var på plats.

Här sitter Karin och Cecilia. Ja Karin har faktiskt mer av en modeblogg men den är väl värd ett besök om man gillar en klassisk look (som jag gör)

20140209-164318.jpg

Och här har vi Sanna Sara Desiree och Lina

20140209-164833.jpg

Givetsvis fick vi jättefina goodiebags som var mer än generösa

20140209-164908.jpg

De var proppfulla med krämer och annat fint. Då jag redan har hyllorna fulla med de bästa grejerna så får jag dela med mig till mina vänner men jag har plockat ur mina favoriter och det kommer ytterligare ett inlägg om en speciell sak lite senare!

20140209-165032.jpg

||||| 5 I Like It! |||||

5 reaktion på “Acadermia

  1. Therese Jirving Inläggsförfattare

   Var du det?? Jag höll ögonen öppna efter alla jag kände men hade inte glasögonen på mig och ser jag typ bara dem som är en meter från mig 😉

   Svara
 1. Wysteriia

  Det var så kul att ses, på tok för länge sen! Jag har ju missat alla senaste event 🙁 Men framåt våren så kommer jag kunna åka till Sthlm lite oftare även å veckodagar som det ser ut 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *