Makeup skola

Näääädå jag ska inte lära er om makeup…jag är nämligen inte så duktig på det. Hår har jag ganska bra koll på och kan föna och hjälpa mina kompisar att bli fina. Men jag kan inte sminka andra än mig själv. Och mig kan jag bara sminka som jag alltid gör. En vacker dag ska jag försöka att vara med på någon av de makeup kurser vi har för Pürminerals för det skulle vara jättekulatt lära sig mer.

Men även om jag inte är så duktig så är der kul att experimentera lite :). Jag har ju turen att ha tillgång till massa fint smink från Pür så ibland lånar jag hem lite olika paletter för att testa lite. Mindre lyckat när jag lånade hem paletten som gick i rött och jag såg ut som jag gråtit hela natten haha. Men nedan finner ni mina favoritpaletter från Pür som jag tycker passar både till vardag och fest!!

20140202-152310.jpg

||||| 8 I Like It! |||||

En reaktion på “Makeup skola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *