En favorit

Det är ju inte precis så att jag drunknar i inbjudningar till Fashion Week haha. Men några inbjudningar får jag. Men det är ju under arbetstid och jag har oftast inte tid att springa runt MEN det finns en som jag bara inte missar och det är Busnel! Så igår trotsade jag de isande vindarna och mötte upp fina Elin för att ta oss ut till Djurgården för visningen. AJ vad vi frös!

tess och elin

Av en ren slump så hade vi också fått platserna bredvid varandra så det var ju lämpligt!

stolar

Det är kul att vara i tid så kan man kika på alla som kommer in…

mingel

Jag tog bara en bild med min mobilkamera och sen insåg jag att nej….

scen

….det är bättre att låna proffsbilderna istället. Så här kommer mina favoriter!

Koftan!!! Ståkrage!!!

B200

Världens finaste collegetröja. Den här myser jag gärna i nästa höst… Den fanns även med loggan i guld. Men jag tror jag gillar den här bäst! HATTEN (återkommer till den…)

b2000

Kappan…

b2800

Jackan…

b3000

Och sist men inte minst…. capen och kepsen. Jag dööör så snyggt. Mitt gamla synthjärta ryser av välbehag. Vet dock inte hur det är med den här kepsen? Kommer den finnas att köpas eller bara en showpiece? Återstår att se…

b3100

Bilder av Kristian Löveborg

||||| 13 I Like It! |||||

2 reaktion på “En favorit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *