Ansiktslyft

Jag var och gjorde ett litet ansiktslyft på lunchen idag… dvs fixade bryna. Det har öppnat en ny ”Brow Bar” på Mood gallerian. De heter Rapide Brow Bar och finns tydligen även i Nacka Forum. De öppnade idag så jag och min kompis Maria passade på att boka varsin tid på lunchen då de hade ett superfint erbjudande där man fick brynen plockade och färgade för halva priset – 130 kr. Det gäller fram till 4 februari så passa på att boka…. eller spring bara förbi om de har tid :-).

De ligger på andra våningen vid rulltrappan!

browbaren

Här ligger min kompis Maria och får en konsultation

maria

Här är söta och duktiga Tilda som fixade våra bryn och som också är ägaren till Brow Bar tillsammans med sin mamma! Så himla trevlig tjej!

tilda

Jag blev supernöjd med mina bryn. Det här var liksom inget ”finlir” utan riktig genomgång  och tog ca en halvtimma!!

Tess

||||| 14 I Like It! |||||

4 reaktion på “Ansiktslyft

    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Bara att kila dit! Supernära för dig också! Ring och boka innan för att vara säker. Kram

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *