Dör Dior döden….

En sak som hör till mitt jobb är att hålla kolla på alla fina skönhetsbloggare vi har här i vårt land. Och vi har många superduktig tjejer. Jag kan ju då inte undgå att se allt fint som kommer från andra varumärken än dem jag jobbar med då. Och jag är ju bara människa… haha ibland uppstår det riktiga habegär. Därför ska jag nu skriva lite om Diors vårnyheter. För så här är det med min blogg – jag skriver om sånt jag gillar. Jag skriver naturligtvis oftast om de varumärken som jag jobbar med då jag naturligtvis har tillgång till dem och tycker att de är jättebra. Men jag skriver också bara om de produkter som jag verkligen använder. Det vill jag att ni ska veta. Detta är ingen reklamblogg för mitt jobb utan det jag skriver om använder jag!!!

Men nu till Dior… dessa vårnyheter har alltså nu florerat runt bland alla bloggar och nu kan jag inte hålla mig. Kolla in denna asken….

Dior S14 Trianon makeup collection Marie Antoinette 1

Den ser ut som en liten rosett… om jag inte har helt fel så heter vårserien ”Trianon”.

Men titta då inuti  – de perfekta färgerna enligt mig!

Dior S14 Trianon makeup collection Marie Antoinette 2

Sen kommer det givetvis massa andra fina skuggor och läppglans etc. Men det var just den här asken som fick mig att få dåndimpen. Ja… och så klart NAGELLACKEN!!! Nu längtar till och med jag till våren. Jag vet inte riktigt när dessa släpps men någon av mina duktiga vänner kan säkert informera mig och då uppdaterar jag 🙂 DE FINNS I BUTIK NU!!!

Porcelaine och Bouquet….. niiiiiiice. Ja alla är ju nice så klart men speciellt dem!

dior-trianon-spring-2014-collection-3

 

||||| 11 I Like It! |||||

3 reaktion på “Dör Dior döden….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *