Frukostvanor

Vad har ni för frukostvanor??? Det har tagit jättelång tid för mig att hitta någon slags rutin. När jag var liten så åt jag Skogsholmslimpa med marmelad och drack O’boy…haha. Snacka sockerchock! Kanske var det då man byggde upp sitt sockerberoende?

Genom åren har det varit alla möjliga kombinationer….en lång period med havregrynsgröt t ex. Men sedan några år tillbaka har jag hittat något som verkligen passar mig och som jag kan längta till. Det fina med att ha en satt rutin är att jag alltid ser till att ha det hemma. Det består av en nespressolatte, en skål special K med blåbär och ett kokt ägg. Normalt dricker jag också ett glas vatten men just idag så hade jag apelsinjuice hemma för det ingår i en maträtt jag ska laga idag!

20140125-085514.jpg

Det finns faktiskt bara en sak som skulle göra detta bättre….och det är en chokladcroissant! Men det får jag bara om jag fyller år eller har besök 🙂

||||| 15 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *