Gult + blått = grönt….

Jag borde ha tagit en stund och repeterat min färglära innan jag gav mig in på att baka cupcakes till en babyshower vi hade igår. De skulle vara blåa. Men frostingen är ju lätt gul så när jag hällde på den blå färgen så blev den grön… och hällde jag på lite mer så blev den turkos. Kan ju hända om jag hade öst på lite mer att den kanske hade blivit blå men men. De blev fina (och framförallt goda) ändå.

Det var min fina vän Juliana som skulle firas då hon får en pojke om några veckor så vi var några tjejer som ställde till med en liten överraskningsfest för henne!

kollage

Jag snodde även ihop en nudel/kycklingssallad som var superfräsch och god!!! Receptet hittade jag här. Men istället för grillad  kyckling så marinerade jag kycklingfile (som jag skar i små bitar) i sweet chili, olja, soya, salt, peppar och vitlök. Sen blandade jag även i en påse ruccola.

mat

Och här har vi kvällens mittpunkt – vackra Juliana och hennes fina mage. Längtar så att träffa den lilla filuren som vilar där inne!

juliana

||||| 17 I Like It! |||||

En reaktion på “Gult + blått = grönt….

  1. Juliana

    Tack för allt igår och för de fina orden här. Så fina bilder, ska sparas ner som ett fint minne:))) dina cupcakes är ju så goda! Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *