Mysbelysning

När jag plockade ner alla julsaker så tyckte jag det kändes lite trist och bestämde mig därför för att byta ut lite belysning. Ja vardagsrummets Hjortlampor har ni ju redan sett :-). I går bytte jag i köket. Ville ha något som hängde i köksfönstret och bestämde mig för denna enkla sak från Åhlens

taklampa

Ser ju enkelt ut.. men jag bedrog mig för man fick lov att hålla på och skruva och greja själv med sladden. Men den kom upp. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men ganska mysig belysning ändå.

köksbelysning

Haha först och främst så måste jag nog slänga blomman till vänster… men det tar emot för jag fick den av en kompis när jag flyttade in för sex år sen. Den tar sig mellan varven… så vi får se om jag har hjärta att slänga den. Hur som så ville jag ha en större glödlampa som var varm och lite cool. Jag hittade en men bara en liten… den större skulle komma om några veckor och då blir det nog bättre. Så här ser den ut i i närbild iallafall

glödlampa

 

||||| 12 I Like It! |||||

En reaktion på “Mysbelysning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *