Flytande lyx

Men åhhh har ni sett den här Baileys Chocolate Luxe. Så fin flaska… och min gissning är att den smakar supergott också! Jag måste medge att efter en middag så tar jag gärna en whiskey om jag blir bjuden. Men ibland så är det gott med en Baileys… bara så där. En kväll om man är sugen på något gott! Då hade jag gärna haft den här flaskan stått hemma hos mig. Och vilken TUR jag har för den finns faktiskt på Systemet också. Ibland ser man ju saker i tidningarna och så finns de inte att köpa!

baileys chocolate luxe

När jag letade info om denna så dök jag in på Baileys hemsida (fick dock lov att säga att jag var amerikan för när jag kryssade i Sverige så fick de inte visa innehållet för mig????). Där såg jag att det kommer en Baileys med smak av vanilj och kanel. Ja men ni HÖR ju!!!!!

||||| 12 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *