JAG VANN!!!

Jag är just nu så stolt och glad!!!!!!! Inte ont anande så piffade jag mig lite extra imorse för jag skulle ha en trevlig frukostdate och även gå ut och ta ett glas vin ikväll!

Tess

Parkerade mig på Riche och inväntade mitt sällskap!

kaffe

Som bestod av Kicki från Daisy Beauty

kicki

Och Linnea Öst från Tara/Amelia och fina Julia som bloggar om parfymer på Daisy Beauty!

tjejerna

Helt plötsligt så halar Kicki upp ett diplom och meddelar att jag är vinnare av Daisy Beauty PR Award!!! Jag var helt oförberedd och blev helt tårögd och skakis. Jag är SÅ GLAD OCH STOLT!!! Juryn bestod av (förutom Kicki och Linnea) av några riktigt tunga namn i branschen – så klart man blir STOLT!!!!! Jag kan alltså nu säga att jag är BÄSTA PR personen i skönhetsbranschen…hihi. Det känns helt fantastiskt med tanke på hur många duktiga och TREVLIGA människor det finns i den här branschen!!!!

tess2

Så här står det på mitt diplom:

Med aldrig sinande kreativitet och entusiasm lyckas Therese informera och engagera annars svårflirtande skönhetsredaktörer. Hennes dygn måste ha fler timmar än andras för hon hinner också nu ut med sina tretton varumärken till bloggare, stora som små. En favorit för de flesta som har mött henne. Grattis Kraft Cosmetics!

 

||||| 31 I Like It! |||||

5 reaktion på “JAG VANN!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *