Drink up

Igår kom finaste Parisen förbi mitt kontor för att säga hej.

daniel

Han hade med sig en mystisk låda….

box

Daniel är inte bara föreläsare och programledare… han jobbar även med PR för bland annat en ny Aloevera dryck som heter NOBE och han hade tagit med sig en av varje smak så att jag skulle få prova. Så kul – jag är ju en sucker för nyheter. Jag är företagens bästa kund – en limited edition och jag faller som en fura och springar till affären haha. Men nu skulle jag berätta om den här drycken. Så här snyggt låg de i kartongen…och såg nästan ut som shampoflaskor haha.

dryck

NOBE är alltså en aloeveradryck som innehåller 50% aloevera och finns i tre smaker – Naturel, Mango och Golden Kiwi. Jag slängde dem direkt på kylning igår när Daniel hade gått och nu sitter jag här och festar på den med mangosmak… så himla fräsch och god!

Tess

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *