Små överraskningar

Jag är verkligen så lyckligt lottad som har så många fina människor i min omgivning som tänker på mig! Jag säger verkligen inte att man måste köpa mig presenter haha. Men så klart blir man varm i hjärtat när någon tänker på en.

Här om dagen fick jag ett sånt fint julförkläde av min vän Anna som bor i Texas för tillfället. Det är sååååå fint. Ska spara det till dagarna innan jul och känna mig extra fin när jag stökar

20131214-154307.jpg

20131214-154340.jpg

Och i fredags kom Zaida förbi mitt kontor med ett Åländsk julbröd. Hon vet att jag tycker så mycket om julen och hon är från Åland och ville dela med sig av deras smaker. Jag blev så glad :). Jag har fryst in brödet men jag provasmakade lite imorse. Jag fick instruktioner om att äta tunna skivor med mycket smör! Hehe jag är inte den som är den så jag provade! Supersmarrigt! Tror det kommer passa bra till julskinka också!!

20131214-154649.jpg

||||| 4 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *