Julstress

Tittar i kalendern och inser att jag inte har en ledig kväll förens den 16 december!!!!! Ok jag har en ….men då hoppas jag kunna boka tvättstugan! Varför blir det så här varje december? Många säger då ”men avboka dina aktiviteter då”! Men hälften är jobb så det går inte att avboka och andra hälften är sånt jag verkligen vill göra i december…julfika, konserter och annat mys! Men när ska jag hinna titta på mina julfilmer och när ska jag hinna göra julfint?? Slängde upp lite saker här på morgonkvisten…lådorna får stå framme och så får jag ta det pö om pö helt enkelt!

Den här fina ljushållaren och stjärngossarna hade mamma och pappa köpt till mig när jag flyttade hem från Isle of Man… De stod så fint på mitt vardagsrumsbord som de hade gjort iordning åt mig :). Nu har de en given plats

20131130-101544.jpg

Oh well lite julstress hör väl till! Jag får försöka njuta av de stunder jag får 🙂

||||| 1 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *