Bababon

Idag var jag och min vän Juliana ute en sväng på lunchen för att kolla in julmarknaden i Gamla Stan… men det blev en kort vända för vi var inte helt rätt klädda för kylan ;-). På vägen upp till Stortorget så såg jag en ny butik som hade öppnat på Köpmangatan. Det såg ut som en gammaldags godisbutik – Bababon!

ute

Vi fick givetvis lov att gå in och botanisera bland burkarna….

burkar

De hade hemgjorda marshmallows och maränger. Nästa vecka skulle det komma pepparkaksmaränger och saffransmarshmallows… mums :-). Vi provsmakade de rosa som ligger på fatet – cassis. De bara smälte i munnen!

burkar2

De rosa bollarna på bilden under är typ som dammsugare.. men smaksatta med en annan sprit än punsch (som jag nu har glömt bort) och så var den gjord på citronkaka. Så gulliga!

macaroons

Utöver alla sötsaker så sålde de även lokalproducerad ost och juice! Så gullig butik! Värd ett besök!!

||||| 2 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *