Myschock

Gamla Stan är mysigt året om och jag är så glad att jag har turen att jobba där för annars blir det inte så att man går dit så ofta! Det är extra mysigt nu på hösten och när det börjar närma sig december och jul! Igår när jag gick från jobbet så var det mörk och alla butiker på Österlånggatan hade hängt ut lyktor. I fönstrena på restaurangerna såg man tända ljus och glada människor som åt god mat och drack vin. Såååå härligt att bara strosa runt och titta!

20131116-200225.jpg

20131116-200254.jpg

Nu hade jag inte tid att strosa så mycket för jag skulle möta upp min kompis Nicke för en drink. Vi bestämde oss för att prova Tweed. Jag har velat gå dit ett tag och jag blev inte besviken!!!!! Det känns som det kan bli ett favoritställe. Så himla mysigt!! Jag knäppte några snabba kort men de blev inte så bra. Men jag tipsar om att ni går dit och tittar själva!

20131116-200614.jpg

Nu hade vi inte tid att stanna så länge. Vi tog bara ett glas vin för vi skulle vidare till vår kompis Maria som skulle bjuda på middag!! Men nästa gång bokar jag ett bord och ropar in lite charkuterier och ostar! Det måste nog göras i december. Känns som ett måste!

||||| 1 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *