Manifesto

Förra helgen så snurrade jag och mina vänner runt bland parfymdiskarna på NK. Vi hamnade vid YSL disken där vi fick med oss lite fina prover hem – sånt är ju alltid kul! Bland annat fick vi prov på parfymen Manifesto. Vid första sprayning så tänkte jag neeeeej – det här är inget för mig. Den doftade ”stark parfym”… inte alls som mina ljuva älsklingar gardenia, liljekonvalj och jasmin ;-).

manifesto

MEN man måste ju alltid prova ordentligt en hel dag. Så jag sprayade på mig lite häromdagen och efter en stund när den hade satt sig så kände jag bara wow – den doftade så där lyxigt och exklusivt. Så som jag skulle vilja dofta en kall vinterdag när jag glider runt i ett lyxigt varuhus i säg Geneve…där jag handlar dyra fina saker och dricker finkaffe med goda vänner :-).

Sen läste jag i en tidning att dofterna bland annat är bergamott, liljekonvalj och sandalwood. Inte för att jag känner liljekonvaljen men kanske är det därför jag gillar den? Hur som helst så tipsar jag att du provar.

Den går loss på 820 pickaleros – så jag är glad att jag fick ett stort prov….

 

||||| 0 I Like It! |||||

En reaktion på “Manifesto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *