En sån där kul dag

Häromdagen så hade jag ett stort event på jobbet. Det var nämligen dags att lansera Paperself för press. Det var full rulle från morgon till kväll – först ska allt ställas upp och sen event och sen plockas ner. Jag fick faktiskt migrän dagen efter. Jag är inte nervös när jag har pressevent… jag har oftast koll på läget och jag känner alla de gulliga tjejerna som kommer vid det här laget. Men man vill ju att allt ska klaffa och att alla ska dyka upp när man har fixat i flera timmar (även om det så klart dyker upp saker som gör att de får förhinder). Men det som stressar mig mest är när man har föreläsare som man inte riktigt vet hur de fungerar framför publik. Men det brukar ge sig :-).

Förra veckan rullade vi ut gröna mattan… den här dagen slog jag till på rosa. Så kul!

rosamattan

hallen

bordrollupp

Produkter

Jag hade beställt Cupcakes från Cupcakes Sthlm – så himla fina blev de… och GODA!!!

Cupcakes - Kopia

cupcakes nära - Kopia

Efter presentationen fick vi alla hjälp att sätta på fransarna och fotades sedan av underbara fotografen Magnus Ragnvid… som jag glömde fota! Synd för han är ju så fin :-). Han fotade jättefina bilder och jag tror att alla tyckte att det var kul för han är så avslappnad. Jag visar den bilden imorgon! Här är min egna amatörbild

Tesssvartvit

Och en närbild på ögat. Ser ni rosetten? Så söt! Jag använde modellen Polka Dot Pop – men vi klippte av den en bit för att passa ögat bättre. Det är ju det som är det fina. Man kan klippa dem som man vill. De säljs nu på alla Kicks butiker i Sverige, Norge och Finland. Vill ni se sortimentet så kan ni titta på Kicks webshop.

öga

Jag lyckades haffa några av tjejerna på bild… här kommer ett axplock

Tjejer

 

 

 

 

 

||||| 1 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *