Veckan som gick

I veckan som gick så startade jag med att flyga ner till Göteborg där vi hade lansering av en ny serie från Bioline – ”24.7 naturalbalance”. Vi körde ett event för både kunder och bloggare. Min söta vän Minna körde dit från Halmstad för att vara med. Här ser ni min kollega Lucia, Minna och jag.

minnajaglusse

Det är så kul att få träffa alla Göteborgsbloggare. Tyvärr är det ju alltid så stressigt när man träffas så här att man knappt hinner säga mer än ”hej hur mår du”

göteborgsbloggare

Sen på onsdagen var det dags att köra samma event i Stockholm. I och med att vi där skulle vara i våra egna lokaler så kunde vi vara lite mer kreativa och bestämde oss för att rulla ut ”gröna mattan”

grönamattan

grönamattaninne

Produkterna vi skulle lansera är nämligen ”gröna”. Jag ska inte gå in så mycket i detalj – vill ni läsa mer om produkterna så kan ni göra det här.  Men de här produkterna är anpassade efter din livsstil. Visste du att endast 30% av hur din hud ser ut beror på dina föräldrar (gener). 70% är vi helt enkelt ansvariga för själva….. Huden behöver vitaminer, mineraler och syre – beroende på hur du lever. Med denna serie kan du få hjälp att bevara den fina hy du har. Den korrigerar alltså inte redan existerande problem utan bevarar för framtiden. Jag själv är extra nyfiken på peeling masken som är både en enzympeeling och en ”scrub”. Är man känslig kan man bara låta den ligga på huden.. men tål man lite mer och har en grov hud så kan man scrubba med den också. Visst är de snygga? Unisex är de också!

produkternärbildpågräs

triobild

Press och bloggare fick goodiebags

goodiebags

Här står fantastisk kunniga och duktiga Petra Kraft och berättar om hela serien

petra

Underbara Kristina Norman agerade ”ansiktsmodell” när vi visade behandlingen! Jag var lätt avis för det såg så skönt ut och hon blev jättefin (finare – för hon har redan fin hy)

Lusseochkristina

 

 

 

 

||||| 1 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *