Tävlingsdags

Men nu var det länge sedan vi körde en tävling. Tycker ni inte att det är dags? Jag har nämligen ett Pürminerals ”Bare it all” kit som ligger på mitt skrivbord och längtar efter ett nytt hem.

BAreitall

Det innehåller en flytande svart eyeliner (grymt bra), en highlight, en kontur, ett rouge och ett supersnyggt läppstift (värde 695 kr)

bareitallinnehåll

Vill du vara med och tävla? Skriv en kommentar och berätta om ditt bästa ”höstmystips”. Tävlingen pågår till söndagen den 27 oktober 23.59 och vinnaren annonseras ut på måndagen efter.

Nu hoppas jag alla är med och tävlar för om jag får riktigt mycket fina svar så kör vi en tävling i december också – alla adventsdagar.

||||| 1 I Like It! |||||

24 reaktion på “Tävlingsdags

 1. Xania Moazzeni

  hej Tess:-) Jag brukar tända ljus ta ett varmt och härlig bad med ngn favorit tidning då jag under tiden använder ansiktsmask och även målar naglarna med mig har jag ett glas vin och fruktsallad. Man känner sig avslappnad och efter det under filten med en bra film myspys helt enkelt kram

  Svara
 2. AnnaKaize

  Eftersom jag är sjukt frusen av mig så har jag en värmemadrass i sängen, så jag sätter igång den, sätter in en DVD med ”Dallas” eller valfri gammal såpa, rycker åt mig en påse ostbågar o en varm katt o ligger i min varma säng o bara njuter av tillvaron. Ju sämre väder desto bättre, o är jag dessutom nyduschad o har rena lakan så är mitt Höstmys komplett. Jag är mycket lättskött 🙂

  Svara
 3. Annika

  Hej,

  Riktigt mysigt är det att starta en krispig höstmorgon med att galoppera på ängarna & njuta av alla vackra färger, tystnaden & lugnet……
  Vovven Otto springer med & njuter minst lika mycket.

  Bra start på en höstmorgon ♥️

  Kram

  Svara
 4. Julia

  Jag tillhör skaran som älskar hösten och mitt bästa mys förutsätter någorlunda hyfsat väder eftersom det är en utomhusaktivitet. Det förutsätter också (och jag inser att det här gallrar ut rätt många) att man har tillgång till en häst. Vad är mysigare än att ta en ritt över nystubbade åkrar och njuta av naturens glödande nyanser? Kall luft, varm häst, prasslande löv. Kan inte bli bättre. Tyvärr sammanfaller årstiden med älgjakten vilket gör att skogsritten kan bli lite väl spännande om man har otur…

  Svara
 5. Jeanette

  Mitt bästa höstmys är sjalar sjalar sjalar. Jag gillar inte jackor så nu när det varit kallare ute så använder jag långa koftor och mysiga stora sjalar istället – i höstfärger såklart. Det är höstmys för mig!

  Svara
 6. Malin Rosenberg

  Jag är så nöjd i min soffa, tv-zappande och eld i kaminen. Det blåser en hel del häromkring och man kan se regnet piska utanför fönstret. Men jag gillar den här årstiden!

  Svara
 7. Kira Engholm

  Hej på dig
  Ett höstmysigt tips är att koka varm choklad eller glögg. Mysa ihop sig med dem man älskar och läsa en bra bok.

  Svara
 8. Jessica

  Det är småförändringar efter årstid, som ger det lilla extra varje dag. Som att tända levande ljus på frukostbordet om morgnarna, vilket bara tar någon minut extra, men ger en bra start varje dag. Byta ut ett lättare té mot ett kryddigt chaité, och så ser jag till att det finns rykande färskt bröd till hela familjen varje morgon, det gräddas så enkelt medan man står i duschen. De är de små, vardagliga sakerna, som gör hela skillnaden.

  Svara
 9. Eva Eriksson Rydberg

  Jag tar med mig min dotter Olga ut och samlar höstlöv i vackra färger och kastanjer. Sedan tar vi med oss allt in och skapar konst. Konstverken delas ut till nära och kära och är mycket uppskattade förstås. Efter avslutat skapande blir det fika med varmt te till mig och varm choklad till Olga.

  Svara
 10. Anki

  Hej! För mig är hösten en transportsträcka fram till december och jul! Bästa höstmyset enligt mig är att tända massa ljus och krypa upp i soffan och läsa alla julmagasin ( ex Allers julmagasin) som nu börjat komma i butikerna! Då får man massa bra idéer och tips och vips är man igång att pyssla eller baka!

  Svara
 11. Tia

  Hej, en mörk höstkväll utanför mitt fönster, jag letar fram mina favorittofflor, tänder ljus och kokar en kanna med te, och sätter mig i min gungstol och njuter av livet och en god bok. Jag älskar hösten!

  Svara
 12. Pingback: Holidaaaay | seenbytess.se

 13. Erika

  Det bästa för höstmys är att först gå ut och vara i hösten en stund. Ta en löptur eller en promenad. Är vädret fint är höstpromenaden mys i sig, är vädret ruskigt är hemkomsten mysigast. En kopp av något varmt gott, te, choklad eller kaffe och en smarrig chokladbit i en mjuk och skön soffa. Tända ljus och det bästa av allt, känslan av välbefinnande eftersom man faktiskt har förtjänat det.

  Svara
 14. Anette Carlsson

  Hej Tess! Mitt bästa tips är att baka scones med mina två små döttrar. Sen tänder vi ljus och kokar the!
  Kram
  Anette C

  Svara
 15. Karin

  Kul med tävling!! Mitt bästa höstmystips är att ha hemmaspa! Inpackning i håret, fötterna insmorda och sedan nedstoppade i tjocka strumpor, ansiktsmask och nagelfix. Gärna en bra film och en kopp te till! 🙂

  Svara
 16. Camilla

  Hösten är så vacker med sina färger och den höga klara luften, man får se till att njuta av det vackra vädret när det är fint och sen får man förgylla vardagen med små guldkorn, kan vara en bra bok/nytt magasin, träffa goda vänner, gå på mysigt café eller våffelkalas som mellis med barnen // ha en fin kväll 🙂

  Svara
 17. Malin

  Svalt sovrum, renbäddad säng, fluffiga duntäcken, varmt nattlinne, varma sockor och en tjejfilm på TV:n (eller datorn/surfplattan)…. Avkoppling de luxe!

  Svara
 18. Nina

  Jag älskar hösten. Att ta en långpromenad i skogen, gå på bio med barnen, pyssla hemma, äta middag med tända ljus, skriva önskelistor till tomten (jo i vår familj skickar vi tidigt), se mycket film, lägga sig i ett kallt sovrum med mysigt duntäcke. Jag kan sktiva hur mycket som helst, hösten är den bästa årstiden.

  Svara
 19. Jenny

  Mitt bästa höstmys är att samla min närmsta vänner o laga en god middag tillsammans. Vi tänder massa ljus, lagar middag, pratar hela kvällen å bara myser i varandras sällskap. Hösten är min jobbigaste period på året men mina härligaste vänner får hösten att bli mer än en transportsträcka!

  Ha en skön kväll. Kram.

  Svara
 20. Marita Rolandsson

  Packa picknickryggsäcken och ta med en god vän på en lång söndagspromenad i den höga kalla luften. Sparka i löv och njut av dom få ljusa timmar vi har. Gör upp en eld och slå dig ner på en stubbe och drick en kopp kaffe.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *