En dag på jobbet

Vet ni att vi har en salong på jobbet? Så är det :-). Jag ska visa er lite bilder från vårt fina kontor om säg en månad… när det börjar bli lite ordning här. Det enda som är klart är i stort sett salongen.

salongen

Min nya kollega Anette håller på att lära sig Davines färgen så det springer folk här som färgar håret hela dagarna. Superkul!

färgat

Idag på lunchen så fick både jag och PO sjunka ner i varsinn stol. PO klippte sig bara men jag färgade utväxten och sen la vi lite färg i längderna. MEN inget drastiskt för jag är lite feg och jag tror jag skrämde Anette haha. Men nästa gång ska det bli mörkare. Nu är iallafall utväxten borttrollad och det känns lite fräschare. Ni skulle få en före- och efterbild… MEN jag hamnade fel i ljuset så på efterbilden var både mitt ansikte och mitt hår grönt…haha. Ganska missvisande! Så det får vara!

fix

 

||||| 0 I Like It! |||||

2 reaktion på “En dag på jobbet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *