Smile at those who never smile at you

Igår var det dags för presslansering av Davines nya stylingserie ”More Inside”. De har redan börjat säljas i Sverige men på grund av tidsbrist och ombyggnad på vårt kontor så har jag inte kunnat visa upp dem för press ordentligt förens nu. Som jag har längtat. De är nämligen såååå fina, doftar ljuvligt och jag har redan några favoriter som jag inte kan leva utan!

Alla produkter utom sprayen är förpackade i fina papper där designen är inspirerad av gamla tapeter och klänningar. Tanken är att varje produkt ska vara som en present och ge mervärde till slutkunden. Innuti varje papper så finns även tips om hur du använder produkten. Jag skrev ju att de doftar gott.. och de gör verkligen det. Inte alls som vanliga hårprodukter. Doften kommer från ingefära och cypress.

Kollage1

Till min hjälp så hade jag Rickard Becker från Salong Altoego samt Laura Luciani som är Education & Technical Marketing Manager på Davines i Italien! De var så himla duktiga på att berätta om sina respektive områden!

kollageföreläsare

Det var inte mindre än 17 skönhetsjournalister och bloggare på plats!

publiken

T ex min uuundeeeerbara vän Daniel Paris och sveriges absolut största skönhetsbloggare Linda Hallberg!

kollagegäster

Här får ni en lite bättre bild på våra inspiratörer!

laurarichard

 

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *