Grattis Toni & Guy – 50 år

Ja men vad gjorde vi i England då?? Jo vi var där för att vara med på Toni & Guys 50 års jubileum. Precis när vi skulle lämna det fina hotellet så började det spöregna…så det var bara att dra på sig gummistövlar och regnjacka. Firandet var nämligen i form av en festival ute på en åker vid Knebsworth House.

Jag avundades inte dem som skulle sova i tält!! Men en sak ska jag säga – en stor eloge till alla engelsmän som var på så gott humör trots att det var så kallt och regnat. Tjejerna hade minsann sett hur Kate Moss ser ut på festival så vi såg mycket korta jeansshorts, glittertoppar, blomstergirlanger samt full makeup ;).

Efter många glas champagne, rosafärgade hår och bakpotatis till lunch så var det dags för den stora showen! Och vilken show de bjöd på!!! Först ut var den fantastiska Beardyman! Har du inte hört honom så förslår jag att du kikar här! sen var det dags för Iggy Azalea. Inte riktigt min typ av musik men hon bjöd på en riktigt show och dansade så att byxorna sprack! Och sist men inte minst så bjöds vi på en riktigt maffig hårshow!!!! Sen mina vänner så vill jag lova att det var skönt att åka hem till hotellet och krypa ner i min sköna säng!!

20130912-203556.jpg

20130912-204115.jpg

20130912-204144.jpg

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *