Tänkvärt

Igår på planet så hade jag sällskap av DV Mode samt boken ”Under Floden” av Staffan Nordstrand. Den boken är så bra och gripande att jag ville inte att planet skulle landa utan jag ville bara fortsätta läsa. Vad jag har förstått så jobbade Staffan som chef på ett byggföretag i sydostasien och fick då se myntets baksida med trafficking och tvångsprostitution. Boken är en roman baserad på verkliga berättelser. Jag har bara läst några kapitel men redan nu förfasar jag mig över hur europeiska män (ja även svenskar) beter sig. Vidare så är det helt overkligt hur andra människor i världen lever. Det är så svårt att förstå när man går här i sin trygga värld. Visst har jag rest och sett en del men det är ändå svårt att ta till sig. Vi ska alla vara glada för vad vi har här. Tänk på det.

Jag läser nu första boken i en serie om tre. Jag kan varmt rekommendera dem! Läs mer här.

20130905-080703.jpg

||||| 0 I Like It! |||||

3 reaktion på “Tänkvärt

  1. Eva Eriksson Rydberg

    Den boken ska jag notera på min lista för böcker att läsa.
    Just nu läser jag böcker av Peter James.
    Mycket bra deckare.

    Svara
  2. Pingback: Höstmys | seenbytess.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>