Skrattfest

Igår efter jobbet så gick jag ut på lite galej med mina fina kollegor. Det är så himla skoj att kontoret i Stockholm har växt så vi nu är fyra stycken. Men igår var det bara tjejerna som var på plats. Så här ser mina nya fina kollegor ut – Anette och Mia.

tjejerna

Vi kilade in på Riche och ropade alla in varsin Skagentoast… som vi sköljde ner med massa vitt vin! Fint som kattskit i vällingen!

skagen

Vi valde alla olika desserter… Men innan jag pratar om vad jag valde så måste jag säga att jag är så trött på Stockholms restaurangers dessertmenyer. Men hållååååå – fantasi??? Man blir ju chockad om man inte ser en creme brulee… (så trist – om den inte är med nougat som de brukar ha på Grand). Hur som så hade de Profiteroles på sin meny på Riche och jag blev GLATT överraskad. Det åt jag alltid när jag bodde i England. Ok – den var god men lite besviken blev jag. Jag tycker inte de ska vara fyllda med glass utan med vaniljkräm…och sedan dränkta i chokladsås.

dessert

Efter middagen så flyttade vi oss vidare till baren. Skrattade så att tårarna sprutade… och drack lite mer vin. Ja på den vägen var det 🙂

senare

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *