Jag är rik!

Jag är så lyckligt lottad att ha så många fina riktigt nära och goda vänner!!! Fina vänner som alla har betytt något viktigt i mitt liv vid olika tidpunkter och som finns kvar fastän många av dem bor hundratals mil borta!!

Idag har jag haft lyckan att få hänga med två såna vänner – nämligen Nina och Therese. Therese och jag har känt varandra sen vi var fyra år och har gått igenom hela skolgången tillsammans och har haft sjukt mycket kul för oss :). Nina växte upp i samma stad som oss men på andra sidan staden. Våra vägar möttes dock genom folkdans och körsång (jodå riktigt häftig tjejer haha). Vi gick alla gymnasiet tillsammans och efter studenten så åkte vi alla tre till Kalifornien som au-pairer. Förmodligen det roligaste året i hela mitt liv.

Therese bor nu i Stockholm så vi ses en del. Nina lyckades jag lura till Isle om Man när jag bodde där…och hon blev kär…gifte sig och fick tre barn och blev kvar. Men nu är hon hemma för semester och de tre musketörerna fick träffas igen!

20130817-194548.jpg

||||| 0 I Like It! |||||

4 reaktion på “Jag är rik!

  1. Therése Kjellgren

    Läser detta bättre sent än aldrig….tre goa vänner varav två uppenbarligen är vääääldigt dåliga på facebook och bloggar…Blir varm i hjärtat av dina ord och återigen påmind om den gåva som vänner är. En gåva som behöver vårdas. KRAM

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *