Festivala

Ok jag tror vi redan nu kan bestämma att jag INTE är någon festivaltjej. Jag gjorde ett försök på Arvika festivalen när jag vann en träff med Depeche Mode. Givetvis var det värt att hänga där hela dagen för att få träffa sina största idoler.. men herregud. Det regnade och var 30 grader om vartannat och nervös som jag var så fick jag lov att springa på bajamajan var femte minut för det kändes som jag skulle kissa på mig haha. Hur som – snart är det dags för festival igen. Denna gång är det för jobbets räkning och det ska faktiskt bli riktigt skoj. Detta event går av stapeln i England i september…. så jag tänker regn regn och åter regn. Om jag var riktigt cool så hade min ensemble sett ut något sånt här.

 

Kollage

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *